ČETVRTA GENERACIJA ČEŠKE LIMUZINE

RENDER: Ovako bi trebala izgledati nova Škoda Octavia koja će uskoro biti i službeno predstavljena!

 
 Kolesa.ru

Na ruskoj stranici Kolesa.ru osvanuo je render koji vjerno pokazuje kako bi mogla izgledati potpuno nova Škoda Octavia. Riječ je o četvrtoj generaciji koja je u završnoj fazi testiranja na prometnicama, a upravo su prema maskirnim primjercima dizajneri napravili rendere s izgledom kakav možemo očekivati. Ono što ćete prvo primijetiti je da su Škodini dizajneri odlučili vratiti klasična svjetla -razlomljena svjetla koja ima aktualni model tako (zasad) idu u povijest.

Čini se kako će dio elemenata popust maske i horizontalnih dnevnih LED svjetala biti „posuđen” s nedavno predstavljenog osvježenog Superba. Stražnji dio donosi mnoštvo promjena budući da se svjetla sada prvi puta protežu i do poklopca prtljažnika, a tu je i natpis Škoda koji mijenja logo koji je dosad krasio stražnji kraj.

Nova Octavia bit će nešto veća od aktualne, a spominje se i 20 litara veći prtljažni prostor (oko 610 litara za limuzinsku, odnosno 630 litara za karavan). Premijera popularne limuzine zakazana je za ovu godinu, tako da preostaje vidjeti koji događaj će Škoda odabrati za službeno predstavljanje. Za vjerovati je kako će se u Škodi odlučiti za premijeru na salonu automobila u Frankfurtu koji se održava u prvoj polovici rujna ove godine...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 20:19