STIŽE 2021.

RENDER: Ovako će izgledati idući Mercedes S-klase koji dolazi s kokpitom po uzoru na Teslu S te pokretan hibridnim 6-cilindarskim i V8 AMG motorima

 

Špijunske snimke testiranja zamaskiranog prototipa iduće generacije Mercedesa S-klase dobile su digitalnu obradu od strane ekipe iz Kolesa koje pokazuju kako bi mogao izgledati proizvodni model najprestižnijeg Mercedesa koji će biti pokazan iduće godine i koji stiže na tržište 2021.

Može se vidjeti kako iduća generacija njeguje tzv. ‘Sensually Purified’ istančani vanjski dizajn s manjim prednjim i stražnjim svjetlima koja više čini se neće biti uzdužno već poprečno smještena.

Render kolesa.ru

Tajne slike interijera unutrašnjosti pak pokazuju velike digitalne ekrane u kabini po uzoru na Tesla S model dok se po pitanju motora spominju hibridni 2.9 i 3,0-litreni 6-cilindarski benzinci i dizelaši koji će moći voziti isključivo na struju do 100 kilometara.

Render kolesa.ru

Također, oznaka AMG će i dalje blistati na stražnjem poklopcu, dok će ispred prednjeg kucati 4,0-litrene mild hibrid V8 varijante motora Twin-turbo benzincima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. kolovoz 2022 00:37