AKTUALNO

Špijunske fotografije: Redizajnirani Alfa Romeo Stelvio dobio prednja svijetla novog Tonalea

Nedugo nakon što smo vidjeli fotografiju prednjeg svjetla Stelvija, po prvi put možemo vidjeti redizajnirani SUV na ulicama

Alfa Romeo Stelvio facelift

 Web Screenshot

Alfa Romeo je upravo otkrio potpuno novi Tonale, ali marka nije zaboravila na Giuliju i Stelvio koji dobivaju prijeko potreban facelift za nastavak još nekoliko godina. Prije smo vidjeli jednu fotografiju trostriukih LED farova koju je na Instagram postavio kanal instalfisti.

Na slici se vidi samo prednji dio automobila, ali po obrisima prednjeg svjetla možemo zaključiti da pripada Stelviju. Iako je oblik identičan trenutnom modelu, grafika je ažurirana s tri LED jedinice jasno inspirirane onima na manjem Tonaleu.

image

2023. Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo

Nedugo nakon što je fotografija prednjeg svjetla Stelvia objavljena na Instagramu, po prvi put možemo vidjeti redizajnirani SUV na ulicama. Fotografija, podijeljena na brojnim kanalima društvenih mreža, uključujući Alfistitalia i Reddit, prikazuje lagano kamuflirani Stelvio s istim prednjim svjetlima s tri LED jedinice koja prate Tonaleov stil.

Sudeći prema fotografiji prototipa, čini se da redizajn donosi i nove naplatke. Teško je reći sudeći po ovoj fotografiji, ali možda će biti i manjih promjena na prednjem braniku. Stelvio, prvi proizvodni SUV marke, predstavljen je 2016. godine, godinu dana nakon srodne limuzine Giulije. 2019. je Alfa Romeo predstavila prvi redizajn s poboljšanim materijalima i više tehnologije, iako je vanjski izgled ostao isti.

image

Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo

Od tada je Stelvio dobio Veloce varijantu i nekoliko posebnih izdanja koja pokušavaju privući pažnju kupaca u segmentu kojim dominiraju Nijemci (BMW X3, Audi Q5 i Mercedes GLC). Alfa Romeo se obvezala da će postati potpuno električni brend do 2027., što znači da će se Giulia i Stelvio vjerojatno proizvoditi još 5 godina prije nego što se ukinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2023 16:28