ZAMJENA ZA RAPID SPACEBACK

STIŽE NAM POTPUNO NOVA ŠKODA: Ovo je unutrašnjost Scale koja premijeru ima već idući mjesec!

 
 Škoda

Škoda je najavila kako će model Rapid Spaceback biti zamijenjen s novim modelom koji će nositi naziv Scala. Dizajnerima Je pritom kao inspiracija poslužio konceptni Vision RS kojeg smo vidjeli u Parizu, a iz Škode su objavili kako će Scala imati svjetsku premijeru već idući mjesec!

Škoda

I dok s nestrpljenjem čekamo izgled novog modela, češki proizvođač objavio je prvu sliku koja otkriva kako će izgledati unutrašnjost.

Škoda

U oči odmah upada 10,25-inčni digitalni kokpit kao i masivni 9,2-inčni središnji zaslon koji ovako na prvu izgledaju odlično. Naravno, treba pričekati i službene slike kao i opcije i pakete opreme, jer će ovakav zaslon vjerojatno biti rezerviran za najbolju verziju modela.

Škoda

Zasad je poznato kako će Scala imati prtljažnik od 467 litara, a vjerujemo kako će doći i s nizom sigurnosnih sustava ali i "Simply Clever" rješenja kao uostalom i ostali Škodini modeli. Škoda sa Scalom planira ozbiljno zaprijetiti kompaktima c-segmenta, a hoće li u tome uspjeti pokazat će vrijeme, no prema prvim "teaserima" čini se kako će Scala vizualno biti iznimno atraktivan model. Svjetska premijera zakazana je za 6. prosinca u Tel Avivu.

Škoda

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 13:29