PREMIJERA ZA NEKOLIKO MJESECI

ŠTO ZASAD ZNAMO O NOVOM BMW-u M3? Nudit će se tri verzije, najsnažnija će imati oko 500 KS, no puristi bi mogli odabrati slabiju inačicu, evo i zašto!

Tobias Buttner render

 

Nakon što je na salonu u Parizu krajem prošle godine javnosti predstavljena nova Serija 3, puristi i zaljubljenici u M verzije bavarskog proizvođača počeli su odbrojavati dane do predstavljanja paprenog modela M3. Prema zasad dostupnih informacijama, premijera će biti na salonu u Frankfurtu u rujnu ove godine. Što se tiče samog dizajna, dostupni su renderi napravljeni na temelju špijunskih fotografija koji zapravo otkrivaju dosta toga. Ipak, još su zanimljivije informacije koje su se pojavile na forumu Bimmerpost koji se dosad pokazao kao odličan izvor kada su u pitanju "informacije koje su procurile".

Tobias Buttner render
 

Pa krenimo redom - novi M3 bit će dostupan u tri verzije. Prva je možda i najzanimljivija, barem istinskim ljubiteljima vožnje: riječ je o Pure verziji (kako i sam naziza puriste) koja će imati 450 KS te će imati stražnji pogon. Glasine o ručnom mjenjaču također su, prema izvoru sa Bimmerposta, istinite. Dakle, 450 KS na stražnjoj osovini i ručni mjenjač garantirat će zabavu u vožnji! Zatim slijedi klasična izvedba koja će brojati 475 KS, a za razliku od Pure verzije, dolazit će isključivo s automatskim mjenjačem i pogonom na sve kotače. Vrh ponude činit će Competition izvedba čija snaga bi trebala iznositi oko 500 KS, a prenosit će se putem automatskog mjenjača na sve kotače.

Behance.net
 

Competition izvedba serijski će dolaziti sa 19-inčni naplacima, dok će kupci moći nadoplatiti za 20-inčne. S druge strane, prve dvije izvedbe će serijski imati 18-inčne naplatke, odnosno 19-inčne uz nadoplatu. Uz agresivne odbojnike i difuzor, sigurni smo kako će sve tri izvedbe mamiti poglede na ulici. Treba napomenuti kako su ove informacije došle od korisnika koji je dosad imao većinom točne informacije...Kada novac ne bi bio problem, koju biste verziju vi odabrali?

 

Izdvajamo

Iz drugih medija