STUDOŠI POZOR

STUDENTI LAKŠE DO AUTOMOBILA: Seat pokrenuo program pogodnosti za domaće studente, evo što se sve nudi!

 Seat

Sa željom da studentima u Hrvatskoj omogući bolje uvjete studiranja, te razne pogodnosti prilikom kupnje automobila, od 21. svibnja 2018. godine marka SEAT, dijelom i u suradnji sa Studentskim Zborom Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilištem u Zagrebu, pokreće program stipendija, događanja, te pogodnosti prilikom kupnji SEAT modela – „SEAT Studentski mix“.

Tako će se na jesen ove godine u suradnji sa Studentskim Zborom Sveučilišta u Zagrebu pokrenuti natječaj za više SEAT stipendija koje će studentima pružiti financijsku potporu tijekom studija. Također, marka SEAT se pojavljuje kao jedan od glavnih sponzora više evenata u organizaciji Studentskog zbora koje studentima pružaju kontakt s potencijalnim poslodavcima, te omogućuju brojne sportsko-kulturne sadržaje, a kao što su – „Ostani u Hrvatskoj“, „Studentski dani sporta“, „Radićevi dani“, „ Kampusijada“, te „SCoolFest“.

Dodatno na to, svim studentima u Hrvatskoj nudi se poseban paket pogodnosti prilikom kupnje SEAT modela, a pod nazivom SEAT Studentski mix, a koji uključuje:

- Popust do 10% ovisno o modelu

- 4,99% kamata za financiranje putem Porsche leasinga

- Cool poklon za svakog kupca

Više detalja može se dobiti kod ovlaštnih SEAT trgovaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:40