BROJIMO DANE DO PREMIJERE

TEASER I NOVA SLUŽBENA SLIKA NOVE ŠKODE OCTAVIJE: Evo što sve znamo o novoj generaciji koja svjetsku premijeru ima sljedeći tjedan

 
 Wilco Blok Instagram

Bližimo se svjetskoj premijeri četvrte generacije Škode Octavije koja je zakazana za sljedeći tjedan, a to znači da je vrijeme za posljednje teasere od strane proizvođača, ali i dodatno curenje slika i informacija. Krenimo od službenog teasera koji je Škoda objavila na svom YouTube kanalu:

Na snimci se mogu vidjeti osnovne linije automobila kao i nova prednja LED svjetla (vrlo vjerojatno i u Matrix LED tehnologiji) kao i novi svjetlosni potpis na stražnjem dijelu. Iako su vidljivi tek obrisi modela, kako to obično biva, internetom je krenula kružiti slika na kojoj je moguće vidjeti karavansku izvedbu.

Ako tome pridodamo sliku limuzine s konfiguratora koja je procurila prije nekoliko tjedana, sada već imamo dobru sliku o tome kako će četvera generacije Octavije izgledati.

Wilco Blok Instagram

Što se tiče samih tehnički podataka, više će biti poznato već idući tjedan kada je zakazana premijera u Pragu. Zasad znamo da će se automobil voziti na MQB platformi baš kao i Golf koji je predstavljen prije nešto više od tjedan dana. Osim toga, u unutrašnjosti ćemo svjedočiti pravoj digitalnoj revoluciji s digitalnim kokpitom ispred vozača kao i velikim središnjim zaslonom novog infotainment sustava.

Motor1.com / CarPix

Platforma? Nova Octavia kotrljat će se na MQB platformi baš kao i Golf koji službenu premijeru ima ovaj tjedan,a čije su slike također procurile online prošli tjedan.Od motora u ponudi će biti različiti benzinci i dizelaši, ali i hibridna verzija, dok će se kasnije na tržištu naći i paprena RS inačica.

skodacommunity.de screenshot

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:02