PROCURILE NOVE INFORMACIJE

TRN U PETI BMW-a M4! DOGODINE STIŽE Alfa Giulia Coupe s hibridnim pogonom od 641 KS!

 
 AUTOCAR

Glasina o Giuliji u coupe izdanju sve je više, a portal Autocar sada navodi kako su im izvori bliski Alfi Romeo potvrdili da će spomenuti model biti predstavljen krajem godine, a u prodaji će se naći dogodine. Vjeruje se kako će nositi oznaku "Sprint" ili "GTV", a posebno su zanimljive posljednje informacije vezane uz pogon. Uz klasične dizelaše i benzince koje će posuđivati iz Giulije, vrh ponude trebao bi činiti 641 KS snažan hibrid!

Naime, spominje se kako će poznatom 2,9-litrenom V6 motoru biti dodan i elektro motor, čime bi snaga porasla na spomenutih 641 KS. Spominje se i implementacija tehnologije iz F1- ERS sustav koji smo vidjeli primjerice kod LaFerrarija. Najsnažnija Alfa ikad tako bi predstavljala ozbiljnog konkurenta modelima poput BMW-a M4, Mercedesa C63 AMG Coupe i Audija RS5 (od kojih će, prema ovim informacijama, biti snažnija). Što se tiče samog dizajna zasad nema nikakvih detalja, ali internetom kruže renderi koji vjerno prikazuju kako bi coupe verzija mogla izgledati.

Motor1

Prednji dio trebao bi biti identičan kao na Giuliji, a na slikama možete provjeriti kako bi mogao izgledati stražnji dio. Moramo priznati kako izgleda odlično i s nestrpljenjem čekamo daljnje informacije.

AUTOCAR

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:31