UZBUDLJIVO I BESPLATNO

UTRKA IZDRŽLJIVOSTI: Zagrebačke studente očekuje atraktivno ekipno natjecanje u Karting areni. Prijavite se!

Prijave traju do 15. ožujka 2020. i do tada svi zainteresirani fakulteti i visoke škole trebaju poslati popis zainteresiranih vozača
 Kartin Arena Zagreb

Novo, atraktivno oktansko natjecanje je pred vratima. Zagrebački sveučilišni športski savez i Hrvatski auto i karting savez organiziraju UniSport ZG karting natjecanje namijenjeno studentima u Zagrebu.

Natjecanje će se održati 18. travnja u Karting areni Zagreb smještenoj na istočnom dijelu Zagrebačkom velesajmu, a kako uzbuđenja neće nedostajati potvrđuju i propozicije – tko prođe kroz sito kvalifikacija plasirat će se u finalnu četverosatnu utrku izdržljivosti, gdje ekipe sastavljene od najmanje pet, a najviše 7 vozača ili vozačica očekuje najmanje 11 izmjena i puno adrenalinske vožnje.

Pobjednička ekipa u konačnici će biti ona koja u zadanom vremenu odradi najveći broj krugova po najmodernijoj karting stazi u Hrvatskoj, uz uvjet da je poštovala pravila utrke i signalizaciju zastavicama, izbjegavala opasne situacije i sportski se odnosila prema ostalim natjecateljima.

Kartin Arena Zagreb

Sudjelovati mogu svi studenti članica Zagrebačkog sveučilišnog športskog saveza. Prijave traju do 15. ožujka 2020. i do tada svi zainteresirani fakulteti i visoke škole trebaju poslati popis zainteresiranih vozača kako bi im bio omogućen pristup treningu u Karting arena.

Kartin Arena Zagreb

Dodatnu draž natjecanju daje i što je potpuno besplatno. Uvjet je tek da natjecatelj ima registrirano vrijeme u Karting areni Zagreb, čime se željelo spriječiti nastup vozača bez ikakvog vozačkog iskustva.

Upravo zato od 4. ožujka do 10. travnja bit će organizirani slobodni trening kojem će svi zainteresirani moći pristupiti po promotivnoj cijeni od 50 kuna po vožnji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:14