LIKE A KING

VIDEO: AKO SE ŽELITE VOZITI KAO KRALJ, OVO JE BAŠ ZA VAS! 'VIP King Van' ima unutrašnjost kraljevskog apartmana te miluje putnike komforom i gadgetima

 
 Klassen Luxury

Nadaleko poznati majstori u podizanju ionako ekstravagantnih "prometala" na višu razinu, Klassen Luxury, pokazali su svoju najnoviju kreaciju - VIP King Van.

Što sve nudi pogledajte u videu YouTubera iz MercBenzKinga koji su prošli kroz najvažnije značajke Mercedesovog luksuznog kombija.

King Van je izrađen na osnovi Mercedesa Sprintera duljeg međuosovinskog razmaka i osim Klassenovih logotipa i 18-inčnih kotača, izvana izgleda kao i drugi Sprinter.

"Kralj" sadrži serijski 6-cilindarski dizelaš od 190 KS što se pokazuje sasvim dovoljnom snagom jer jurcanje ionako nije prioritet za prerade poput King Vana.

Ulaskom u kabinu, vozač ima na raspolaganju puno gadgeta, a glavni među njima je info-zabavni sustav sa zaslonom osjetljivim na dodir s glasovnom aktivacijom, dok s putnicima u "kraljevskom apartmanu" straga komunicira putem interkoma. Pregrada koja razdvaja kabinu od putnika može se podići i spustiti ako je to potrebno.

Potom se u videu prezentira stražnji dio: unatoč skromnijoj snazi motora, kupac ovog konkretnog primjerka je zatražio završetke ispuha s polica AMG-a, a straga je ugrađena i sigurnosna kamera za vožnju unazad, koja je dio paketa vanjskih kamera koji vozaču nude 360-stupanjski pregled okolice vozila.

I na koncu - putnički prostor. Nakon otvaranja automatskih kliznih vrata, u prostor se penje pomoću stepenice za lakši ulazak. Odmah na prvi pogled unutrašnjost se čini izvrsnim mjestom za sjajan dnevni odmor u lijepom dnevnom boravku.

Vozilo je opremljeno brojnim gadgetima, od mogućnosti punjenja bežičnog mobilnog telefona i više usb utikača nego što će vam ikada trebati.

Također, tu su i dodatna automatska sjenila koja prekrivaju zatamnjena stakla. Uostalom, što sve nudi VIP King Van pogledajte video...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:50