ODAKLE MU BROJ?

VIDEO: SLUČAJ ZA SCULLY i MULDERA Vozač Porschea nazvao vozača u vozilu ispred da se makne iz lijeve trake autoceste! Obaviještena i policija...

 
 Screenshot

Video koji je podigao puno prašine na društvenim mrežama pokazuje muškarca za volanom novog Porschea 911, uzrujanog jer se sporiji, manji automobil, ne miče ispred njegova auta iz lijeve trake na Autobahnu.

Doista, koliko ste se puta našli u situaciji da netko ispred vas na autocesti konstantno vozi oko 110 km/h i napravi kolonu automobila koji bi vozili prema dopuštenoj brzini od 130 km/h, pa ste se uzrujavali.

Vjerojatno je ta frustracija i veća za vozače na njemačkoj autocesti na dijelovima gdje nema ograničenja brzine i gdje se zna da sporija vozila ne voze lijevom trakom.

No ono što je napravio vozač Elfera Christian Zahner, kojeg je suvozač snimio mobitelom, prometnulo se u slučaj za policiju.

Naime, policiji grada Münchena zapelo je za oko to što vozač telefonira u vožnji što je kažnjivo zakonom baš kao i vrijeđanje... Pazite koga je nazvao: vozača u sporijem automobilu ispred njega!

Osim što je u razgovoru zahtijevao da se makne ispred njegova Porschea 911 jer je brži i da može voziti koliko želi što je u Njemačkoj legalno, još ga je nazvao i kretenom!

Nakon što se video pojavio na Instagramu, korisnik @der_zuckermann (Christian Zahner) koji je vozio 911 i objavio video, napisao je i kako je riječ o dva osvojena vouchera Amazona za vožnju u najnovijoj generaciji Porschea 911 (992).

Nakon što je vidio snimku jedan je korisnik Twittera alarmirao Münchensku policiju, a iz policije su odgovorili - „pogledajmo”.

Nakon toga, glasnogovornik policije je prošlog utorka izjavio kako je u vezi spornog videa pokrenuta istraga zbog telefoniranja vozača Porschea u vožnji te vrijeđanja, te da su u stalnom kontaktu s vozačem manjeg automobila kojeg je Zahner nazvao u vožnji.

Ono što ostaje enigma i za policiju jest – odakle, dovraga, vozaču Porschea broj mobitela vozača koji je vozio ispred njega? Istraga je u tijeku...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:10