VAMP I TESLA

VIDEO: STRUJNI UDAR I CELZIJUSI Pogledajte vruće kadrove sa snimanja foto editorijala s Nives Celzijus u novom broju Auto kluba!

Uz dobre aute uvijek idu i lijepe žene, a uz stvarno posebne kao što je Model S i izvanserijske, pa s ponosom predstavljamo spektakularni povratak Nives Celzijus na stranice na kojima je i započela zvjezdanu karijeru na posteru za Miss Auto kluba 1997. godine
 Youtube screenshot

Youtube screenshot

Među danas poznatim Hrvaticama koje su karijeru započele upravo na stranicama Auto kluba kao naše ljepotice mjeseca jedno se ime oduvijek posebno isticalo pa nas je jako razveselilo kad smo shvatili da bi se naša omiljena Nives na dvadesetu godišnjicu svog prvog pojavljivanja mogla ponovno naći na našim stranicama.

Naime, prvi put je to učinila 1997., kao tad još posve nepoznata 17-godišnja školarka Nives Zeljković, uz Mazdin roadster. U godinama koje su potom uslijedile pod imenom Nives Celzijus ostvarit će zvjezdanu karijeru na domaćoj sceni. A kako su u međuvremenu auti s benzina počeli sve više prelaziti na struju, za posljednji broj Auto kluba u 2017. Nives je sve čitatelje počastila ekskluzivnim foto editorijalom u kojem je Mazda MX-5 mjesto prepustila Teslinoj limuzini s oznakom S.

Srećko Rundić

Rekli bismo, u korak s vremenom što se tiče automobila, no zato je Nives ostala vedra, zabavna i super atraktivna pojava, danas, baš kao i prije 20 godina i prvog pojavljivanja na posteru Auto kluba 1997. godine...

Srećko Rundić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:13