MILO ZA DRAGO

VIDEO: Teslama blokirali prometnu benzinsku postaju u Zagrebu! O svemu izvijestili i strani mediji. Iza tog poteza je ogorčenost jednom navikom vozača

Tesla Motors Club Croatia Facebook video

 

Trgovinski centri, hoteli, garaže, javne površine... mjesta su gdje ćete najčešće naći punjače za električna vozila. Jasno je za koga su rezervirana, no zbog vozačke nekulture, kod nas se vlasnici električnih automobila često znaju naći u problemu.

Naime, često se zna dogoditi da im vozači automobila pokretanih fosilnim gorivima zauzmu mjesto ispred punjača jer, eto, nisu mogli naći drugo mjesto. To naravno stvara velike probleme vlasnicima električara koji su tada primorani čekati da se osoba vrati ili potraži drugi punjač u blizini.

Tesla Motors Club Croatia Facebook video / ILUSTRACIJA
 

Kako bi takvima pokazali kako po tom pitanju izgleda život u koži vlasnika električnog automobila, vlasnici električnih modela okupili su se, i ovog tjedna odlučili na nekoliko minuta zauzeti sve „pištolje” na prometnoj INA benzinskoj postaji u Miramarskoj ulici u Zagrebu.

Time su dali do znanja vlasnicima „normalnih” automobila kako je to kada se ne može pristupiti „izvoru energije”.

 

„Revenge of the electric car!”, napisali su na svom Facebook profilu organizatori akcije Tesla Motors Club Croatia.

Naravno, nije dugo trebalo da vijest prenesu i veliki strani auto mediji, The Drive, Inside EV's, Electrek...

Tesla Motors Club Croatia Facebook video
 

Kako vi komentirate ovu situaciju i kako mislite da bi se mogao riješiti problem „neelektričnih” modela na mjestima za električare?

Izdvajamo

Iz drugih medija