JESTE LI SPREMNI?

VOZAČKA AKADEMIJA AUTO KLUBA: nadogradite znanje te naučite voziti sigurnije i vještije kroz naš serijal interaktivnog sadržaja!

 
 Ivan Lacković

Brojke su neumoljive: u posljednjih deset godina na hrvatskim cestama dogodilo se čak 39.294 prometnih nesreća u kojima je stradalo 17.456 osoba. Velik broj stradalih čine najmlađi i najneiskusniji, a prometne nesreće ubojica su broj jedan mladih u dobi između deset i 25 godina. Upravo da bi se smanjio broj nesreća, naročito najtežih s tragičnim posljedicama valja uložiti sve napore pa je tako naša redakcija upravo pokrenula vlastitu Vozačku akademiju.

Renault

Zamišljena je kao nadogradnja autoškoli, a koristit će i iskusnijim vozačima. U serijalu od šest nastavaka u Auto klubu te 21 članku na našem portalu autoklub.hr možete potražiti stručno, ali svima razumljivo pojašnjena pravila vožnje.

Serijal je podijeljen u četiri poglavlja – osnove sigurne vožnje, napredna vožnja, moderni sigurnosni uređaji koji se ugrađuju u automobile te prometna pravila koja vozači najčešće zaboravljaju ili oko kojih imaju dvojbe.

Svako od spomenutih poglavlja sastoji se od više tema, a serijal je osmišljen u suradnji s Centrom za vozila Hrvatske i na Renaultovim automobilima te Krunoslavom Ormužom, profesorom na zagrebačkom Fakultetu strojarstva i brodogradnje. Ne propustite našu akademiju, koristit će vam!

ACTIVE EMERGENCY BRAKING SYSTEM
Pagecran

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:07