PO SISTEMU VIĐENO-KUPLJENO

VOZITE SE U BIVŠIM AUTOMOBILIMA POLICIJE, SABORA I HRVATSKE POŠTE ZA ŠAKU KUNA Uskoro se održava javna dražba, pogledajte kad i gdje!

 
 Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX

Kuća TRCZ Automobili organizira javnu usmenu dražbu koja će se održati u subotu 26. listopada u Sesvetama, u prostoru Narodnog sveučilišta Sesvete s početkom u 9 sati.

Prethodno se sva vozila mogu pogledati 24. i 25. listopada od 10 do 14 sati na lokaciji Ljudevita Posavskog 43 u Sesvetama u skladištu TRCZ-a.

Pravo sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo, a minimalna jamčevina iznosi 200 kuna.

Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina.

TRCZ

Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo, a isto vozilo ne bude licitirano, smatra se da je odustala od kupovine i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine. Jamčevine se mogu platiti u gotovini prilikom pregleda ili putem virmana.

Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, a prodaja vozila se vrši po načelu viđeno-kupljeno.

TRCZ

Predmeti prodaje su rashodovana sredstva državnih institucija i trgovačka društva poput Hrvatske pošte, Policije, HRT-a, HAC-a, Hrvatskih voda, Hrvatskog sabora, Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba, Ministarstva unutarnjih poslova...

Uz ostalo, ponudu sačinjava 289 motornih vozila, od kojih 161 osobno ili teretno vozilo te 121 mopeda, četiri motocikla, jedan rovokopač, jedno vatrogasno vozilo...

Zagreb, 121214.
Donja Zelina.
Tvrtka TRCZ na svom parkingu izlozila je automobile drzavnih tvrtki i institucija koji ce biti ponudjeni na aukciji. Osim vozila ministarstava ponudjena su i ona policije, poste, HAC-a, inspektorata...
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
CROPIX

Ponuda je doista šarolika - od policijskih VW Golfova „Četvorki” SDI iz 1990-ih te novijih Škoda Otavija, preko auta gradske klase, Fiat Punta, Forda Fieste ili Renaulta Clija, preko kompakata, SUV-ova poput Honde CR-V i terenaca poput Nissana Terrana do automobila poslovne klase poput Audija A4 i Citroena C5.

Zagreb, 121214.
Donja Zelina.
Tvrtka TRCZ na svom parkingu izlozila je automobile drzavnih tvrtki i institucija koji ce biti ponudjeni na aukciji. Osim vozila ministarstava ponudjena su i ona policije, poste, HAC-a, inspektorata...
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
CROPIX

Cijene se kreću od 1000 kuna za VW Golf III, Tomos APN-i po 1400 kuna, VW Caddy SDI za 1400 kuna, skutera po 2200, Opel Astri Classic po 4400 kuna, terenca Mitsubishija Pajera 3.2 DI-D za 16.400 kuna ili VW Phaetona 3.0 TDI za 38.400 kuna... Kompletnu ponudu pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 04:43