BESKRAJAN IZBOR

Za najbogatije: Novi ultra luksuzni Bentley ima čak 24 milijarde opcija konfigururanja opreme!

Novi model bit će vrhunac Bentleyjeve ponude i isporučiti će širinu mogućnosti i konfiguracije iznad svega što je ikad ponuđeno

Bentley najava

 Bentley

Bentley se sprema predstaviti novi ultra-luksuzni model 10. svibnja, a tvrtka je upravo dala malo više informacija o tome što možemo očekivati.

Iako proizvođač automobila i dalje drži detalje u tajnosti, potvrdili su da će model biti u ponudi s novim "zrakoplovnim" sjedalima koje definiraju kao "najnaprednije sjedalo ikada ugrađeno u automobil".

Ona će imati 22 načina prilagodbe kao i "naprednu tehnologiju posturalne prilagodbe sa 177 pojedinačnih promjena pritiska mogućih u 6 zona".

Međutim, možda je najveća novost "prvi u svijetu automatski sustav za detekciju klime". Bentley ovdje nije precizirao, ali zvuči kao da će sjedala moći odrediti je li vam vruće ili hladno, a zatim automatski aktivirati grijanje ili hlađenje kako bi vam bilo udobno.

image

Bentley kamuflirani prototip

CarScoops

Dobili smo mogućnost vidjeti i stražnju središnju konzolu i Diamond Illumination značajku na panelima vrata. Kako je Bentley objasnio, "postoje male perforacije promjera 1 mm u kožnim obrubljenim panelima vrata koje omogućuju da LED svjetla zasjaju kako bi se stvorilo jedinstveno iskustvo koje kombinira izradu i tehnologiju s modernim dizajnom".

Osvijetljeni akcenti zanimljiv su detalj, a Bentley je istaknuo da će prednja vrata imati 12 LED dioda, dok su stražnja vrata opremljena s 22.

image

Bentley kamuflirani prototip

CarScoops

Nadalje, iz Bentleyja kažu da je njihov novi automobil "ispitan po dramatičnom i suvremenom novom dizajnu" jer "izvedba izgleda jednostavno, ali opsesija detaljima iza njega sadržava sve što je jedinstveno u Bentleyjevim interijerima".

Personalizacija je također klasična osobina Bentleyja i vlasnici neće biti razočarani jer će nadolazeći model biti ponuđen u 24 milijarde različitih konfiguracija.

image

Bentley najava

Bentley

Novi model Bentleyjeve linije bit će predstavljen sljedeći tjedan, a Bentley implicira da će on donijeti "dodatnu dimenziju dobrog zdravlja u vozilu". To implicira dug međuosovinski razmak i tvrtka je dodala da će "novi model sjediti u raskošnoj udobnosti na vrhuncu svoje ponude i isporučiti širinu mogućnosti - i konfiguracije - iznad svega što je prethodno ponuđeno."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. svibanj 2023 22:21