RENDER

ZAČETNIK SEGMENTA COUPE SUV MODELA U NOVOM RUHU: Ovako bi mogla izgledati nova generacija BMW-a X6!

 
 Kolesa.ru

BMW je 2008. godine na salonu u Detroitu predstavio X6. Komentari su bili podijeljeni – nekima se ideja coupe SUV modela nikako nije svidjela, dok su drugi bili oduševljeni. Vrijeme je pokazalo kako je taj potez bio pun pogodak. Naime, spomenuta prva generacija kodnog imena E71 zapravo je začetnik segmenta coupe SUV modela koji su danas iznimno popularni i većina premium proizvođača danas ih ima u ponudi. Čak se i Porsche nedavno uključio „u igru” s Cayenneom Coupe. A ne miruju ni Bavarci koji će uskoro predstaviti novu generaciju koja će naslijediti još uvijek aktualni model predstavljen 2014. godine. Kodno ime modela bit će G06, a trebao bi biti predstavljen u drugoj polovici godine. Konkurenata je u ovoj klasi sve više, pa će tako stati uz bok dobro poznatom konkurentu Mercedesu GLE Coupe, Audiju Q8 ali i novom Porscheu Cayenne Coupe.

Kolesa.ru

Render: Kolesa.ru

Zahvaljujući ruskoj stranici Kolesa.ru dostupni su nam renderi koji vrlo vjerno prikazuju kako će izgledati nova generacija. Naime, osim što se testni primjerci prometnicama voze s kamuflažnom folijom ispod koje se vrlo jasno vide obrisi modela, u tome im je pomoglo i curenje slika iz M odjela koje je postalo gotovo redovito. Tako smo već vidjeli kako je u planu X6 M Competition za koji se očekuje da će imati preko 600 KS.

Bimmer Post

„Obična” izvedba izgleda nešto manje agresivno, a sigurni smo kako će opet izazvati različite komentare, budući da dizajn nije po svačijem ukusu. To se posebno odnosi na neobično dizajniran stražnji dio...Što se tiče same motorizacije, osim već spomenutog M modela za koji će vjerojatno trebati pričekati 2020. godinu, u ponudi bi se na početku trebali naći različiti benzinci i dizelaši, ali i plug in hibridne verzije...

Kolesa.ru

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:08