06.-10. TRAVNJA

ZAGREB AUTO SHOW 2016. Među novitetima 200 izlagača i 3 svjetske vicepremijere

Atraktivne automobilske novitete i koncepte za cijenu od 35 kn moći će se razgledati od 6. travnja

Zagreb Auto Show vraća se na velika vrata. Najatraktivniji automobilski izlošci, među kojima najmanje 3 svjetske vicepremijere, 27 hrvatskih premijera i nekoliko zanimljivih koncepata od 5. travnja moći će se razgledati na Zagrebačkom velesajmu, koji će tradicionalno, ali nakon dugih osam godina pauze, ponovno ugostiti međunarodni sajam automobila.

Takav plan danas je svečano, u društvu gradonačelnika Milana Bandića, predstavila Dina Tomšić, voditeljica podružnice Zagrebačkog velesajma i organizacije Zagreb Auto Showa. Na čak 70.000 kvadrata, rekla je Tomšić, svoj prostor već je rezerviralo više od 200 izlagača, a posjetitelje će osim zvjezdanog postava u dobroj mjeri preseljenog sa salona u Ženevi dočekati i domaće uzdanice - Rimac Automobili će pokazati svoju supersportsku jurilicu na struju Concept One, a sa svojim elektroautima pridužit će mu se i Doking.

Već se znaju i cijene ulaznica - jednokratan posjet stajat će 35 kn i uključivati prigodni katalog, učenici, studenti i umirovljenici automobilske novitete moći će razgledati za 25 kuna, a predviđena je i obiteljska ulaznica za 90 kn. Salon će biti otvoren za građanstvo od 6. do 10. travnja, obzirom da je prvi dan, kako to biva i na ostalim sajmovima iz svjetske obitelji OICA sajmova, rezerviran za novinare.

Tko svaki dan želi uživati u automobilskim novitetima, ali i popratnim događanjima koja će uključivati karting utrke, natjecanja u spretnosti vožnje, akobatske nastupe s autima i motociklima, nagradne igre i još mnogo toga, za 110 kuna može nabaviti i ulaznicu za stalni posjet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:59