SHOW BEZ SHOWA

ZAGREB AUTO SHOW OVE GODINE BEZ AUTA! Zato ćete uživati u premijerama kamiona, autobusa i romobila...

    AUTOR:
    • Hrvoje Tomić

  • OBJAVLJENO:
  • 31.01.2020. u 17:39

Zagreb, 150418. Zagrebacki velesajam.
Guzve na zadnjem danu 15. salona automobila Zagreb Auto Show na Zagrebackom velesajmu. Na fotografiji: guzve na autosalonu.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / CROPIX / CROPIX

"Fokus ovogodišnjeg izdanja sajma pored motocikala stavljen je na gospodarski program", stoji u današnjem priopćenju za javnost Zagrebačkog velesajma na adrese redakcija odaslanom malo prije isteka radnog vremena.

U prijevodu, automobila neće biti ili će pojavljivati sporadično, ali će zato biti pregršt skutera i motocikala, ali i kamiona, hladnjača, šlepera, kipera... Sajam će se, dakle, održati i to u predviđenom terminu - 31. ožujka do 5. travnja - uz prijavljenih 164 izlagača, no "segment osobnih automobila bit će zastupljen u manjoj mjeri."

Nije se dogodilo ništa neočekivano. Prošle jeseni sudjelovanje na od Zagreb Auto Showa puno uglednijem sajmu u Frankfurtu otkazale su čak 22 marke, a i na predstojećem sajmu u Ženevi - najuglednijoj izložbi automobila na svijetu, gdje će serijsko izdanje Concept_Two otkriti Mate Rimac - neće se pojaviti Lamborghini, Peugeot, a vjerojatno ni Citroen, Opel...

Izdvajamo

Iz drugih medija