IZABRALI ČITATELJI

AUTO KLUB PROSLAVIO 30. ROĐENDAN Najboljim autima u protekla tri desetljeća proglašeni VW Golf i Lancia Delta HF Integrale

Spektakularnim partijem u zagrebačkom restoranu Bocca Marai u četvrtak navečer proslavili smo 30 godina od izlaska prvog broja – 25. svibnja 1989.
 Ivan Lacković / CROPIX

Na događaju koji je nakon dugo vremena na jednom mjestu ponovno okupio čitavu autoindustriju tom smo prigodom dodijelili i nagrade za najbolje automobile u posljednja tri desetljeća prema glasovima čitatelja našeg portala, a bilo ih je gotovo 30.000.

U kategoriji Auti koje smo vozili pobjedu je očekivano odnio Volkswagen Golf, dok je prvo mjesto u kategoriji Auti koje smo sanjali također nimalo iznenađujuće pripalo neponovljivoj Lancii Delti HF Integrale.

Dodijeljene su, također, i četiri posebne nagrade našeg stručnog žirija, koje su pripale koncernu Hyundai-Kia za najveći napredak u autoindustriji, Volkswagen Golfu za najpoželjniji automobil, Alfi Romeo 156 za najupečatljiviji dizajn i Mercedesu za najvažnije tehnološko dostignuće (ESP).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:02