TRADICIONALNI KALENDAR UZ NOVI BROJ

DAR SVIM ČITATELJIMA UZ SLJEDEĆI BROJ AUTO KLUBA: Stolni kalendar s atraktivnim fotografijama pobjedničke Toyote Yaris WRC

 

Uskoro nam stiže 2020. godina, što znači da je vrijeme za sada već tradicionalni Auto klubov stolni kalendar. Dimenzija 15x15 centimetara i s Toyotom u glavnoj ulozi, bit će praktičan i koristan dodatak svakom radnom stolu ili dnevnoj sobi, a dolazit će kao dar svim čitateljima Auto kluba koji izlazi 27.12. 2019. godine.



Na fotografijama ćete pritom pronaći pobjedničku Toyotu Yaris WRC u akciji po različitim relijima i uvjetima. Ott Tänak se ove godine okitio titulom svjetskog prvaka, a na tom putu mu je pomogao njegov suvozač Martin Järveoja kao i cijeli Toyotin tim koji se brinuo da 380 KS snažan bolid bude na vrijeme spreman za sve brzince.

Osim titule prvaka koju je osvojio Ott Tänak, Toyota se može pohvaliti i drugim mjestom u poretku konstruktora, a pobjednički bolid imat ćete prilike vidjeti na različitim brzincima i atraktivnim lokacijama diljem svijeta. U svakom slučaju, sigurni smo kako će vam ovaj poklon biti itekako koristan. U galeriji pogledajte neke od atraktivnih fotografija koje vas čekaju na kalendaru:

Foto: Toyota

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:48