TUŽNI "SMILE"

DRSKOST ILI LIJEPA GESTA? Na parkingu razbio drugi auto, ali nije čekao već je ostavio poruku i otišao. Ono što je napisao krajnje je neobično...

 
Ilustracija
 Christopher Griffin / Alamy / Pr

U njemačkom gradiću Hagenu neimenovana 43-godišnja žena u večernjim satima je parkirala svoj Opel na parkiralištu u Bülowstraße, piše portal tag24.de.

Kad se nakon sat i pol vremena vratila imala je što vidjeti – dosta veliko oštećenje na njenom automobilu.

No ispod prednjeg brisača pronašla je poruku osobe odgovorne za oštećenje. Ali, umjesto kontakta i podataka što je očekivala da će pistati, pronašla je samo kratku ispriku napisanu olovkom na komadiću papira - “Oprostite morao sam otići, trenutno nemam novca” uz tužni "smile".

Vrlo neobično, zaključili su policajci koje je vozačica pozvala na uviđaj, jer očigledno da je osobu koja je napravila oštećenje zapekla savjest i pismeno se ispričala, ili je jednostavno riječ o bezobrazluku.

U svakom slučaju prema općoj uredbi o zaštiti podataka GDPR ne preporučuje se ostavljanje vlastitih podataka u javnosti, tako da je osoba možda i čekala vlasnicu, pa ipak otišla nakon nekog vremena.

tag24.de

Što se točno odigralo na parkiralištu bit će poznato po završetku istrage "bijega s mjesta prometne nesreće" koju je pokrenula lokalna policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:09