KAKO JE SAMO VOZIO?

FOTO: A MISLILI SU DA SU VEĆ SVE VIDJELI Policajci ostali u šoku od prizora pa zaplijenili auto koji su zaustavili: 'Tehnički je neispravan!'

 
 PU Maribor

Policijski službenici Postaje prometne policije Maribor u rutinskoj kontroli zaustavili su bijeli Nissan Juke u Ruskoj ulici.

Za volanom je sjedio 20-godišnjak koji je upravljao automobilom bez valjane vozačke dozvole (bez položenog vozačkog ispita), a kad su krenuli provjeriti tehničku ispravnost vozila nemalo su se iznenadili, javlja slovenski 24ur.com.

PU Maribor

Utvrdili su kako Nissan Juke ne samo da ne ispunjava propisane zahtjeve za uporabu na cesti po pitanju guma, već su bile toliko istrošene po cijeloj voznoj površini tako da je bila vidljiva čak i obloga trupa, objasnili su iz Policijske uprave Maribor uz komentar "kad pomisliš da si već sve vidio...".

PU Maribor

Policijski službenici mladiću su zaplijenili automobil i podnijeli tužbu nadležnom sudu zbog vožnje bez vozačke dozvole, a na licu mjesta je kažnjen s 400 eura zbog istrošenih guma, objasnili su u svom izvješću.

PU Maribor

PU Maribor

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 11:11