TUNING

FOTO: BMW X6 KAKAV JOŠ NISTE VIDJELI! Manhart Dirt² s 900 KS i 1200 Nm prodavat će se po cijeni od 395.000 eura!

Promijenjen je i ovjes pa tako automobil dodatno podignut od tla, a tu su i 21-inčni naplaci sa 305×40 BF Goodrich terenskim gumama. Njemački tuner proizvest će samo 5 primjeraka a svi će imati paprenu cijenu...
 Manhart

Njemački tuner Manhart predstavio je svoj posljednji projekt kodnog imena MHX6 Dirt². Riječ je o BMW-u X6M "na steroidima". Ispod poklopca se naime nalazi dorađeni 4,4-litreni twin-turbo V8 motor koji sada broji 900 KS uz 1200 Nm okretnog momenta. Promijenjen je i ovjes pa su tako ugrađene KW opruge koje podižu automobil, a tu su i 21-inčni naplaci sa 305×40 BF Goodrich terenskim gumama. Vozačima će pomoći i diferencijal s ograničenim proklizavanjem.

Manhart

U unutrašnjosti se nude školjkasta sjedala (iako po za ovakav terenac ona baš i nemaju smisla) kao i frižider koji će vam ohladiti piće na izletima u prirodi. Podvozje je sada dodatno zaštićeno kako bi se ovaj monstrum bez većih problema mogao probijati po terenu. Kao što možete vidjeti sa slika, ovaj monstrum ističe se i vanjskim dizajnom. Vanjski roll-cage, rezervna guma i karbonski poklopac motora daju do znanja da je riječ o posebnoj verziji. Možemo zaključiti kako ovaj primjerak predstavlja odličnu alternativu Mercedesovom G 4X4². Manhart će proizvesti samo 5 primjeraka, a kupci će morati keširati čak 395.000 eura. Za tu cifru dobit će najsposobniji X6 na svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:00