DVADESETAK MARKI

FOTO Najnoviji i najtraženiji modeli na 'Zagreb Auto Week-u'

Preko dvadesetak marki sa najnovijim i najtraženijim modelima, što ga u ovom trenutku čini najvećim auto show-om u Republici Hrvatskoj, predstavljeno je u zagrebačkog šoping centru Westgate. FOTOGALERIJA!

'Zagreb Auto Week 2010' je ponajveća priredbi auto industrije u Hrvatskoj u teškoj godini za tržište automobila, a upravo zbog toga ovaj događaj je idealna prilika da se automobilska i prateća industrija sa svojom ponudom predstave hrvatskoj javnosti.

'Zagreb Auto Week 2010' ugostiti će preko dvadesetak marki sa najnovijim i najtraženijim modelima, što ga u ovom trenutku čini najvećim auto show-om u Hrvatskoj. Uz sve što tradicionalno nude automobilske izložbe diljem svijeta, poput lijepih djevojaka i automobila, 'Zagreb Auto Week 2010' pobrinuo se da svi posjetitelji uz besplatan ulaz, besplatna parkirna mjesta i besplatne autobusne linije, uživaju u brojnim dodatnim pogodnostima te u prigodnim popratnim događajima, poput Late Night Shopping-a, kada će se automobili moći razgledati i u noćnom izdanju.

U subotu 13. studenog biti će održan i koncert zvijezda Natali Dizdar, Žanamari Lalić, Feminem, Martine Vrbos, Lane Jurčević i Maje Šuput.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:52