LEGO BMW M3 E30

FOTO: Ovaj BMW M3 E30 sastavljen od Lego kockica mogao bi se uskoro naći na policama dućana

Ovaj prijedlog na službenim stranicama danske kompanije treba dobiti 10 tisuća glasova, nakon čega ide na razmatranje od strane dizajnera i marketinških stručnjaka Lega
 Lego

Na stranici Lega naišli smo na zanimljiv primjer potencijalnog proizvoda. Naime, korisnici na službenoj Lego stranici mogu poslati svoje prijedloge proizvoda, a jedan od tih prijedloga upravo je ovaj BMW M3 E30. Korisnik Dani87 sastavio je 3 različite varijante ovog legendarnog modela. Pritom je pazio na detalje, pa se na ovoj igrački mogu otvarati vrata, prtljažnik i poklopac motora, a stavljene su i naljepnice koje daju do znanja da je riječ o M modelu.

Foto: Lego

Postoji šansa da ćemo ovaj model vidjeti i na policama dućana. Naime, nakon što je na službenoj stranici postavljen prijedlog, sljedeći korak je skupiti 10 tisuća glasova publike u određenom vremenskom periodu. Ako to uspije, čeka se odobrenje dizajnera i marketinških stručnjaka iz Lega, i nakon toga kreće proizvodnja. U svakom slučaju, smatramo da je riječ o odličnom primjerku i bilo bi lijepo kad bi se našao u dućanima diljem svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 15:19