TUNING

FOTO: POGLEDAJTE LAMBORGHINI Huracan Performante Twin-turbo sa 2200 KS!

 
 Underground Racing

Poznati po svom tunerskom poslu koji dovodi do ekstremno snažnih automobila ekipa iz Underground Racinga iz Sjeverne Karoline sada predstavlja još jedan upgrade Lamborghinija Huracana Performante. Auto s novim Twin-Turbo susatavom punjenja 5,2-litrenog V10 motora složen je za Kuvajčanina Mohammada iz tima Drag965 koji ne utječe na aktivni aerodinamički sustav ALA (Aerodinamica Lamborghini Attiva) Huracana.

Foto: Underground Racing

To je za sada sve što je objavljeno na stranici Underground Racinga no objavljeno je i kako osnovni Twin-Turbo sustav postiže 800 KS, dok drugi i treći stupanj daju 850 i 1000 KS mjereno na kotačima. Kao opcija nudi se i 'Race Version' nadogradnja sa 1150 KS. Ove nevjerojatne brojke dostupne su s 93 oktanskim benzinom dok se s trkaćim gorivom snaga penje do 2200 KS na kotaču.

U Underground Racingu očekuju kako će ovakav Huracan Peformante biti ultimativan stroj za utrke ubrzanja kao što je do sada to bio slučaj sa svim njihovim jurilicama uključujući i 3000 KS snažan Hyracan koji je na pola prijeđene milje postiao brznu d 413 km/h.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 07:03