PRERADA ZA MALI SUZUKIJEV SUV

FOTO: Tuning kuća Suzuki Jimny pretvara u baby Mercedes G-klasu!

 
 GTBoard.com Facebook

Suzuki Jimny je model kojeg od predstavljanja mnogi uspoređuju s G-klasom, što i ne čudi zbog sličnog oblika. Naravno, svi ipak koriste pridjev „baby” G-klasa, budući da je dimenzijama ipak nekoliko klasa ispod njemačkog terenca. No zahvaljujući projektu nepoznate tuning kuće iz Dubaija, vlasnici Jimnyja sada mogu svoj model urediti tako da izgleda gotovo identično G-klasi.

GTBoard.com Facebook

Tako se na prednjem dijelu nudi panamericana maska, nova LED svjetla kao i zaštita za odbojnik. Budući da Mercedesov znak nisu mogli iskoristiti, odlučili su Suzukijev logo staviti u krug koji izgleda kao podloga Mercedesovog znaka – domišljato. Naplaci također izgledaju kao oni s modela G63 AMG, doduše u nešto manjoj dimenziji, a straga se ističu rezervni kotač i nova LED svjetla.

Sve u svemu, pravi mali „baby” G 63 AMG. Slike su osvanule na Facebook stranici GTBoard.com, a zasad nije poznato ime kompanije koja stoji za ove prerade (a tko zna, s obzirom na očito kopiranje – možda i ne žele biti poznati). U svakom slučaju, čini se kako vlasnici Suzuki Jimnyja vrlo lako mogu svoj japanski SUV pretvoriti u „njemačku zvijezdu”

GTBoard.com Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:45