SPREMAN ZA APOKALIPSU

FOTO, VIDEO: BLINDIRANI MERCEDES G-KLASE IZ MANSORYJEVE RADIONICE Terenac ostaje neprobojan za svu moguću municiju, a raspolaže s 800 KS i 1050 Nm!

 
 Mansory

Nansory svake godine za Ženevu priprema nekoliko automobila koji će oduševiti svijet pa tako je napravio i ove godine no izloženi primjerak nije tko imao razgledati, znate i zašto...

Praniralo se pokazati tunirani Lamborghini Urus, Bentley Flying Spur i Continental GT te Audi RS6 Avant, te jedan vrlo poseban Mercedes G-klase.

Naime, njemačka tuning kuća napravila je svoje prvo blindirano vozilo od Mercedes-AMGa G63.

Kupci će moći birati između različitih razina blindiranosti od nižeg VPAM4 do vrhunskog VPAM7 standarda. No bez obzira na razinu, G63 svakako dolazi s Mansoryjevim paketom nadogradnji.

Cijela karoserija izgleda kao da je napravljena od ugljičnih vlakana, a dodani su prošireni blatobrani, drugačiji odbojnici, cijevni zaštitni luk sprijeda (bull bar) te LED svjetla.

S druge strane, unutrašnjost izgleda veoma luksuzno. Mansory se dotaknuo svakoga detalja pa je sve u različitim bojama kože i konca, a mogu se dodavati karbonski i drveni detalji.

Naravno, svaki kupac može odabrati kako želi da mu koji detalj u unutrašnjosti izgleda.

Mansory ujedno nudi pojačanja karoserije te dorađeni 4,0-litreni V8 twin-turbo stroj .

Tako kupci mogu birati između slabije verzije sa 700 konjskih snaga i 950 Nm okretnoga momenta ili snažnije verzije s 800 KS i 1050 Nm.

Cijene ovakvih prerada nisu poznate, ali vjerujemo da svakako nisu niti jeftine. Svaki kupac imat će priliku personalizirati svoju G-klasu pa će se vjerojatno prema tome i određivati cijene modifikacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 14:20