PEH NA TOURU

FOTO, VIDEO: BUGATTI U OVAKVOJ SITUACIJI rijetko se viđa! Vozač precijenio svoje mogućnosti pa završio na obroncima Anda

Instagram

Bugatti svake godine organizira svoj vlastiti "Grand Tour" na kojem vlasnici ovih ekskluzivnih superautomobila uživaju u vožnji svojih jurilica, a ovogodišnje izdanje u Čileu i Argentini obilježila je nesreća jednog od sudionika u Veyronu...

Bugatti svake godine organizira svoj vlastiti "Grand Tour" na kojem vlasnici ovih ekskluzivnih superautomobila uživaju u vožnji svojih jurilica. A ovogodišnje izdanje krenulo je prošli tjedan u glavnom gradu republike Čile Santiagu, a u 10 dana vožnje vozači će moći uživati u ljepotama Čilea i Argentine. Ipak, jedan vlasnik neće po dobrom pamtiti ovogodišnje izdanje. On je, očito ponesen vožnjom u grupi među ostalim jurilicama, precijenio svoje mogućnosti i svojim Veyronom izletio s ceste.

 

Nesreća se dogodila na obroncima Anda, a kao što se može vidjeti sa slika, nastradali su odbojnici kao i ispušni sustav, ali šteta je vjerojatno i veća budući da je i podvozje pretrpjelo udarce u oštro kamenje, pa će se pravi razmjeri štete znati tek kada automobil dođe u servis. Dobra vijest je da u nesreći nije bilo ozlijeđenih.

 

Bugattijev Grand Tour nastavljen je unatoč ovoj lakšoj nesreći, a karavana predvođena 1500 KS snažnim Chironom će još 6 dana uživati u vožnji i međusobnom druženju.

Izdvajamo

Iz drugih medija