TUNING

FOTO, VIDEO Prerada TechArta pretvara Porsche Cayenne Turbo S u SUV zvijer od 700 KS

Tuning kuća specijalizirana za Porsche modele doradila je Cayenne Turbo S i dodala u naziv Magnum Sport, a rezultat je (pre)upadljiva SUV jurilica!
 TechArt

Svatko tko je imao prilike voziti se u Porsche Cayenneu Turbo S zna da je riječ o SUV-u koji uistinu ima impresivne performanse i držanje na cesti, a uz to trenutno drži i rekord Nürburgringa među SUV modelima, odvozivši stazu za manje od 8 minuta (iako su iz Alfe najavili kako će Stelvio QV oboriti rekord...) Svatko normalan shvaća kako navedeni model koji je radio niz Porscheovih stručnjaka ne bi trebalo mijenjati. Ipak, tuning kuće uvijek imaju svoje zamisli te odluče ići "korak više".

Foto: TechArt

Upravo to je učinio TechArt, tuning kuća specijalizirana za tuniranje Porsche modela. Za Cayenne u ponudi imaju tuning opcije još od 2004. godine, a najnoviji projekt pod nazivom TechArt Magnum Sport nudi povećanje snage na čak 720 KS! Uz to, dodan je čitav niz vizualnih novosti poput (pre)naglašenih prednjih i stražnjih branika, kao i bočnih pragova. Vanjski dojam prati i zvuk, budući da je ispuh izmijenjen. Za bolje držanje stavljene su gevinde, a naplatci su također novi 22-inčni. Ipak, treba postaviti pitanje je li to uistinu potrebno na robusnom terencu...?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:50