LUSKUZAN I SIGURAN

FOTO, VIDEO: ZA KUPCE NEČISTE SAVJESTI Monstruozni Enok P1 prerađeni je Mercedes G500 4×4² spreman i za protutenkovske mine!

 
 Armored Car Systems

Mercedes G500 4×4² već je sam po sebi ekstreman model, no njemačka kompanija Gruma odlučila je dodatno zapapriti stvari i u suradnji s kompanijom Armored Car Systems napravila pravu „vojnu” verziju ovog terenca. Kao inspiracija je i poslužio vojni primjerak G-klase kakvog koriste njemačke oružane snage.

Foto: Armored Car Systems

Dakle, ispod poklopca je zadržan dobro poznati 4,0-litreni twin-turbo V8 s 422 KS, a sve je podređeno sigurnosti i robusnosti. Službenog imena Enok P1, ovaj monstrum ima u potpunosti prerađenu karoseriju i podvozje, pa tako može zaštititi vozača i putnike od protutenkovskih mina kao i rafala metaka.

U unutrašnjosti je zanimljivo vidjeti moderne elemente poput sportskih sjedala od alkantare, središnjeg zaslona osjetljivog na dodir kao i sportskog AMG upravljača. Dakle, Enok P1 odlično spaja luksuz i potpunu sigurnost! Cijena zasad nije poznata, no sigurni smo da je paprena. Pogledajte video s detaljima:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:18