TUNING

FOTO, VIDEO: ŽELITE VAŠ SUZUKI SWIFT SREDITI PO UZORU NA NISSANOVU GODZILLU? Nema problema, to će vam omogućiti tuner Kuhl Racing za 3000 eura

 
 Kuhl Racing

Japanska tuning kuća Kuhl Racing vlasnicima Suzuki Swifta Sport nudi zanimljivu vizualnu doradu. Kao što možete vidjeti sa slika, dizajneri su se zaigrali, a po mnogima čak i pretjerali. Tako se nude potpuno novi prednji i stražnji odbojnik, bočni pragovi i masivni difuzor. U oči odmah upadaju i nastavci ispušnog sustava, svaki promjera 120 mm!

Foto: Kuhl Racing

S obzirom na to da se ispod poklopca nalazi serijski 1,4-litreni motor snage 140 KS UZ 230 Nm okretnog momenta, ovakvi nastavci ispušnog sustava ipak su pretjerani (na društvenim mrežama već su krenuli komentari kako izgledaju kao da su sa Nissana GT-R, a ne običnog gradskog Suzuki Swifta).

Za dodatni dojam brinu se 19-inčni VERZ 3 aluminijski naplaci, kao i opcijski zračni ovjes. Vizualni dodaci (branici i spojleri) stoje 3,300 dolara, a u tu cijenu nije uključeno postavljanje (niti već spomenuti naplaci i zračni ovjes). Iako izgleda agresivnije od serijske izvedbe, ovakvom Swiftu do stotke također treba 8,1 sekunda, dok je maksimalna brzina također nepromijenjena i iznosi 209 km/h.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:27