NOVO AŽURIRANJE KULTNE IGRE

GAMERI ODUŠEVLJENI: u Forzu Horizon 4 stiže čak 120 novih automobila, među njima kultni Peugeot 205 Rallye, McLaren Speedtail, Porsche 911 Singer...

 
 Forza Horizon

Ljubitelji automobila u digitalnom svijetu zasigurno su čuli za Forzu Horizon, a novo ažuriranje za Forzu Horizon 4 donijet će pravo oduševljenje među igračima, budući da će igrači dobiti novih 120 modela! Riječ je o informaciji koja je osvanula na forumu GT Planet. Popis je pozamašan, a među njima se nalaze i modeli različitih vrsta i klasa.

Ljubitelji električara tako će primjerice doći na svoje vozeći novi Jaguara I-Pace, dok će za uživanje svi oni koji vole supersportaše moći „sjesti za volan” Lamborghinija Huracana Performantea ili McLarena Speedtail. Priča tu ne staje, budući da se nudi mnogo toga i za ljubitelje starijih modela, pa su tako na popisu Citroen DS23 iz 1975. godine, Mercedes-AMG Hammer iz 1987. godine, Porsche 911 Singer s početka 90-ih te kultni Peugeot 205 Rallye.

Forza Horizon

Inače povratak je potvrdila i Toyota, i to s kultnom Suprom četvrte generacije. Ažuriranje je inače najavljeno za 12. prosinca ove godine, što znači da „gameri” odbrojavaju dane te će uskoro moći uživati u još boljoj ponudi jurilica.

Forza Horizon

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 12:45