STROGI ZAKON

IZDAO GA VIDEO: pogledajte zbog čega je uhićen vozač u Singapuru i zašto mu je zaplijenjen Lamborghini

Video opasnog manevra vozača Lamborghinija Huracana osvanuo je na društvenim mrežama, a u sve se umiješala lokalna policija koja je pronašla vozača. Zbog opasnog manevra on je uhićen, a njegov Lambo zaplijenjen
 Facebook

Ovih dana u našoj smo domovini svjedoci niza stravičnih nesreća na cestama, a struka prečesto krivi labave zakone koji nepopravljivim recidivistima ostavljaju mogućnost da ponovo sjedaju za upravljač i nakon najtežih prekršaja sa žrtvama. Sljedeći video pokazuje neodgovorno i opasno ponašanje jednog vozača u Singapuru, a nakon sankcija koje ga čekaju sumnjamo da će brzo za upravljač. Premda ovakve manevre kod nas prečesto viđamo u prometu, u Singapuru je to neoprostivo... Vozač je, naime, velikom brzinom Lamborghinijem Huracanom uletio i provukao se između dva automobila, od kojih je jedan imao ugrađenu kameru koja je sve zabilježila. Video je tako osvanuo na youtubeu. Korisnik Facebooka Heng See Meng podijelio je video na svom profilu, a ubrzo se javila lokalna policija koja je pokrenula istragu.

Facebook screenshot

Budući da je Lamborghini Huracan prilično rijedak automobil, nakon tek nekoliko dana policija je ušla u trag 45-godišnjem vozaču te ga uhitila, a njegov auto zaplijenila! Za svoje postupke odgovarat će pred sudom. Singapur je inače poznat po strogim zakonima, primjerice za smeće bačeno na ulici platit ćete kaznu od 500 eura, a posjedovanje droge nerijetko se kažnjava smrtnom kaznom. Stoga ovog vozača zasigurno čeka stroga kazna za svoje (ne)djelo... Netko bi možda rekao da je sankcija policije prestroga, a netko da je možda spašen i neki život... Što vi kažete?

POGLEDAJTE VIDEO:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:36