KRAJNJE NEUKUSNA DORADA

IZGUBIO NA UDOBNOSTI I PROFINJENOSTI: Mansory "sredio" novi Rolls-Royce Phantom - ugradili sportske odbojnike i povećali snagu V12 motora na 610 KS!

 
 Mansory

Rolls-Royce je poznat po proizvodnji najluksuznijih i najekskluzivnijih modela. Kupci pritom biraju najskuplje opcije poput posebne kože ili laka na karoseriji automobila, a moguće su i opcije individualizacije. Ipak, čini se kako nekima to nije dovoljno. Tu u priču ulazi Mansory, tuning kuća poznata po nekim uspješnim, ali i nekim malo manje uspješnim projektima. U svakom slučaju, njihovi automobili često izazovu dvojne reakcije, a sigurni smo kako će slična stvar biti i s novim Rolls-Royceom Phantomom. Njemački tuner odlučio je na osmu generaciju britanska ultraluksuzne krstarice ugraditi novi paket vanjštine koji uključuje sportske spojlere, odbojnike, dodatna LED svjetla i mnoštvo karbonskih elemenata. Mnogi će reći da su pretjerali, budući da Rolls-Royce modeli nisu predviđeni za takve stvari i na ovaj način gube profinjenost.

Foto: Mansory

Automobil je spušten novim sportskim oprugama, a tu su i Mansory 22-inčni naplaci koji se nude u različitim oblicima. Pritom priča o iznimnoj udobnosti i vožnji "na čarobnom tepihu" koja je jedna od glavnih značajki Rollsa u potpunosti padaju u vodu...Za one koji misle da automobil i dalje nije dovoljno uočljiv, nude se posebne pogodnosti poput zamijene kroma zlatnim elementima, ili primjerice lakiranja karoserije u rozu boju! A ako smatrate da serijskih 571 KS uz 900 Nm okretnog momenta nije dovoljno, Mansory nudi tuning motora na 610 KS uz 950 Nm okretnog momenta. Cijene za ove "dorade" nisu poznate i dobivaju se na upit, no sigurni smo kako su paprene. Ipak, tko voli nek izvoli - sigurni smo kako će na ulicama Los Angelesa, Dubaija, Monaka i Londona ovi modeli biti česti gosti...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:42