ZA ONE KOJI NE MOGU DOČEKATI S8

KRSTARICA DOBILA NOVO RUHO: ABT TUNING vlasnicima Audija A8 nudi agresivne vizualne dodatke i povećanje snage motora!

 
 ABT

Audi trenutno za svoju limuzinu A8 nudi različite opcije motorizacije, no na tržište još nije stigla paprena verzija s oznakom "S". Za sve one koji ne mogu dočekati S8 u igru uskače ABT tuning. Njemački tuner poznat po brojnim projektima na automobilima Volkswagen grupe ponudio je vizualne dorade, ali i optimizaciju motora za najveću Audijevu limuzinu.

ABT

Pa krenimo od vizualnih elemenata: moguće je naručiti novi sportski prednji odbojnik, agresivno dizajniran stražnji odbojnik s difuzorom, diskretni spojler koji ukupno stoje oko 3400 eura. Tu su i neizostavni ABT naplaci veličina od 20 do 22 cola. Postavlja se naravno pitanje - treba li Audijeva poslovna limuzina ovakve dodatke?

ABT

Osim vizualnih dorada, nude se i dorade na motorima. Tako poznati 3,0-litreni TDI od 286 KS i 600 Nm okretnog momenta može biti pojačan na 330 KS i 650 Nm okretnog momenta. Pritom u ABT-u napominju kako se kupci ne moraju brinuti oko pouzdanosti motora nakon ove dorade. Ipak, daleko je to od sportske verzije s benzincem koja će nositi oznaku S. Podsjetimo, prošla generacija ispod poklopca je skrivala 605 KS, pa s nestrpljenjem čekamo podatke o novoj sportskoj limuzini...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:04