VIDEO

LARA CROFT PUCA OD LJUBOMORE! U novom filmu o agentu 007 s dozvolom za ubijanje, James Bond vozi novu generaciju kultnog terenca Land Rovera Defendera

 
 Jaguar Land Rover Youtube

Jedan od najznačajnijih noviteta na salonu u Frankfurtu bio je novi Land Rover Defender. Moderna inkarnacija kultnog Defendera donosi dobro poznati dizajn, ali s modernim elementima, ali i još većim sposobnostima po terencu. Novi Defender je naime najsposobniji Land Rover ikad proizveden, pa stoga ne čudi kako će upravo ovaj model biti jedna od „zvijezda” u scenama jurnjave po neprohodnim terenima u novom nastavku filma o Jamesu Bondu. Znamo da producenti Jamesa Bonda i Jaguar Land Rover već dugo vrijeme surađuju, pa je logičan potez ubaciti novi Defender u novi nastavak koji nosi naziv „No Time To Die”. Sada je osvanuo i službeni video sa snimanja u kojem možemo vidjeti kako je u filmu korišten Defender X u sjajno crnoj boji sa 20-inčnim crnim naplacima i off-road gumama. Pogledajte video:

Ljubitelji automobila zasigurno će uživati u novom nastavku filma o tajnom agentu 007 budući da će se osim Defendera na platnu pojaviti kultni Aston Martin DB5, model V8 Vantage, DBS Superleggera te hiperautomobil Valhalla s cijenom od 12 milijuna kuna.

Aston Martin Twitter

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:54