007 U AKCIJI

LJUBITELJI AUTOMOBILA ĆE DOĆI NA SVOJE: U novom nastavku Jamesa Bonda pojavit će se četiri Aston Martina i novi Land Rover Defender!

 
 Aston Martin Twitter

Kako nam se bliži travanj 2020. godine kada bi trebao izaći novi James Bond koji će nositi naziv „No Time To Die”, tako je dostupno sve više informacija o filmu. Naravno, nama su najzanimljivije one vezane uz same automobile, a sada imamo potvrdu kako će „vozni park” biti impresivan.

Aston martin

Nakon što je potvrđeno da ćemo u filmu vidjeti kultni DB5 i te model V8 Vantage te hiperautomobil Valhallu koji ima cijelu od 12 milijuna kuna, sada je potvrđeno da će im se „pridružiti” i DBS Superleggera.

Dakle, prava poslastica za sve ljubitelje automobila i akcije, a stvari postaju još bolje budući da ćemo uz spomenuta četiri Aston Martin modela imati prilike na platnima vidjeti i novu generaciju Land Rovera Defendera koji je uhvaćen upravo na setu filma o tajnom agentu čak i prije same premijere modela.

Budući da novi Defender na tržište stiže otprilike kada i 25. nastavak filma o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu, sigurni smo kako će mnoge inspirirati na dolazak u salon. Prilično dobar marketinški potez!

ScInstagram screenshot

Trailer još nije izašao, no snimanja su u tijeku, što znači da se na društvenim mrežama mogu pronaći brojni isječci ljudi koji su se našli u blizini seta, a najzanimljiviji nam dolaze Italije. Naime, u mali talijanski grad Matera postao je „trkaća staza” na kojoj Bond u Astonu DB5 bježi od negativaca koji ga proganjaju...

U svakom slučaju, veselimo se premijeri u travnju iduće godine!

Aston Martin Twitter

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 16:38