NESVAKIDAŠNJI PROJEKT

MODIFICIRANI YUGO GR OSVANUO NA EBAYU: opremljen za off-road avanture, prodaje se po cijeni od 4500 dolara!

 
 eBay

Na eBayu je osvanuo jako zanimljiv oglas - glavna zvijezda je naime Yugo GV "Overland", odnosno posebno uređena verzija koja je spremna za off-road avanture. Naime, podnica je povišena, ugrađene su nove gume za neprohodne terene, dok se na krovu nalaze nosači za stvari (i rezervne gume), dok su na prednjem braniku dodana LED svjetla, budući da serijska svjetla na Yugu vjerojatno i nisu najbolja opcija za noćne avanture po neoznačenom terenu.

Foto: eBay

Iako je podnica 5 cm viša u odnosu na serijsku izvedbu, vlasnik je odlučio ugraditi i zaštitu podvozja kako bi se dodatno osigurao od neželjenih situacija. Ispod poklopca se nalazi serijskih 55 KS, a vlasnik je odlučio dodati novi protočni ispušni sustav.

Kada pogledamo ovaj model, prva asocijacija nam je odlazak na neku od avantura poput primjerice Budapest-Bamako ili Mongol relija koji su kao stvoreni za ovakav projekt. Ipak, budući da se automobil nalazi u SAD-u, to je ipak teško izvedivo budući da bi ga prvo trebalo prevesti u Europu. Pritom vlasnik za ovaj model traži 4500 dolara....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:37