600 KS U AKCIJI

MONSTRUOZNI KARAVAN NA AUTOBAHNU KAO KOD KUĆE Pogledajte kako se novi Audi RS6 čuje, ubrzava i hvata 300 km/h po Njemačkoj!

 
 AutoTopNL Youtube

Novi Audi RS6 stigao je na tržišta diljem svijeta, što znači da je na YouTubeu i sve veći broj videa na kojima imamo prilike vidjeti kako ovaj monstruozni karavan izgleda u akciji. Ekipa iz AutoTopNL-a tako je već sjela za upravljač i objavila video u kojem iskorištavaju puni potencijal mrcine iz Ingolstadta. A potencijala stvarno ima – ispod poklopca se skriva twin-turbo V8 benzinac od 600 KS i 800 Nm okretnog momenta koji koristi blagu hibridnu tehnologiju.

Sprint do stotke traje 3,6 sekundi, dok maksimalna brzina iznosi 305 km/h (uz opcijski Dynamic Plus paket). Impresivno zvuči i činjenica da će ovaj "obiteljski karavan" 200 km/h dohvatiti za samo 12 sekundi! Upravo su sve ove stavke odlučili isprobati u praksi (naravno, na Autobahnu gdje nema ograničenja brzine), a uz to možete čuti i kako zvuči ispušni sustav koji nekima ipak neće biti po volji zbog novih OPF filtera i ograničenja okretaja u leru koji moraju biti ugrađeni kako bi se zadovoljile norme:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:35