FOTO, VIDEO

NEOČEKIVANO OTKRIĆE: u kućnoj izolaciji počeo kopati po vrtu pa ispod zemlje pronašao Fordov model iz 50-ih!

 
 BBC video screenshot

Velika Britanija relativno je kasno donijela stroge mjere uslijed pandemije koronavirusa, no jednom kada su se za njih odlučili, u potpunosti su zabranili sva nepotrebna kretanja ljudi.

To naravno znači da većina dane provodi doma ili u vrtovima (ako ih imaju), a zanimljiva priča dolazi iz mjesta Heckmondwike pored Leedsa.

Naime, tamo je Johny Brayshaw u svom vrtu odlučio krenuti s okopavanjem te je pritom pronašao zakopani automobil!

"Definitivno nije nešto što ćete pronaći svaki dan, a posebno ne vlastitom vrtu", izjavio je nakon ovog nevjerojatnog pronalaska za BBC.

Riječ je o Fordovom modelu Popular, često nazivan i Pop, koji se proizvodio u Velikoj Britaniji od 1953. do 1962. godine te je bio čest gost prometnica u to doba. Nije jasno kako se automobil našao u spomenutom vrtu, a Johny je ovim putem zamolio sve koji eventualno znaju pozadinu priče da mu se jave.

Kako kaže, automobil djeluje netaknuto te ima čak i registarsku oznaku koja bi mogla pomoći u otkrivanju cijele priče. Jedna od teorija je da je netko odlučio zakopati automobil kako ne bi morao snositi trošak deponiranja na otpadu.

Johny je nadodao kako sam neće moći iskopati cijeli automobil, pa će pričekati da se situacija sa pandemijom smiri te će vjerojatno angažirati profesionalce da za njega odrade taj posao i izvade automobil.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:58