GLOBALNI PROIZVOD

NEŠTO VAM JE POZNAT OVAJ SUV? Blizanac je to Seata Tarraca koji se u Kini prodaje pod VW brendom za mlađe kupce, kao Jetta VS7 sa 7 sjedala i 150 KS

 
 Autohome

Volkswagen grupa je u zajedničkom partnerstvu sa FAW grupom u Kini osnovala kompaniju Jetta koja je ovih dana predstavila novi model kodnog imena VS7.

Riječ je o velikom SUV modelu koji je zapravo baziran na Seatu Tarracu. Jasno, linije modela gotovo su identične, a razlike se naziru u elementima poput prednjih i stražnjih svjetala (kod Tarraca su stražnja svjetla spojena, ovdje nisu) i drugačije prednje maske.

Foto: Autohome

Jetta kao jeftiniji VW brand za mlađe kineske kupce (nešto kao Renault i Dacia) inače u ponudi za kinesko tržište već nudi model VS5, broj manji SUV na čijem se dizajnu bazira i VS7, a glavna razlika je ta što VS7 nudi treći red sjedala. Ukupne dužine 4,624 mm te širine 1,841 mm VS7 i dimenzijama je sličan Seatu Tarracu te će kao takav zadovoljiti i one zahtjevnije kupce.

Autohome

U odnosu na Tarraco koji se nudi s bogatim izborom benzinaca i dizelaša te odnedavno i s plug-in hibridnim pogonom (verzija čiju smo premijeru imali prilike vidjeti na salonu u Frankfurtu), kineski VS7 dolazi isključivo sa 1,4-litrenim turbobenzincem od 150 KS uparenim s 6-stupanjskim ručnim mjenjačem ili 6-stupanjskom automatikom....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:24