AUTOMOBILI POSTAJU ZABAVNI CENTRI

NOVA TEHNOLOGIJA: Automobili će uskoro zabavljati vozača i putnike! Audi će svoju verziju ove tehnologije pokazati na CES-u u Vegasu!

 
 Audi

I dok saloni automobila (nažalost) postaju sve manje popularni, sajmovi tehnologije postaju sve značajniji proizvođačima automobila, što je i logično. Jasno je kako cijela industrija ide u smjeru novih tehnologija i autonomne vožnje, pa novi modeli najviše inovacija imaju upravo po pitanju ugrađene tehnologije. Zato se kao odlično mjesto za pokazivanje sve te silne tehnologije u posljednjih nekoliko godina pokazao CES u Vegasu. Riječ je o sajmu elektroničke opreme koji tehnološkim proizvođačima predstavlja ono što Salon u Ženevi predstavlja proizvođačima automobila. Ipak, kao što smo napisali, stvari se sve više mijenjaju, pa tako CES postaje sve važniji proizvođačima automobila. Tako je Audi najavio da će ove godine na sajmu koji kreće 8. siječnja predstaviti "novu generaciju drive-in kina" koja će nositi naziv "Audi Immersive In-Car Entertainment".

Audi

Njemački proizvođač kojem je ovo već 9. nastup na CES-u tvrdi da će na taj način putnici moći uživati i zabavljati se dok je automobil stacionaran. Pritom pretpostavljamo kako misle na filmove i glazbu, no moguće je da će nas na sajmu iznenaditi i nekim dodatnim neočekivanim elementima. Osim "zabave" za vrijeme dok automobil stoji, Audi će nuditi i zabavu u vožnji uz koju će "vozaču" i putnicima kratka i duža putovanja učiniti zanimljivijima. Vozač smo napisali pod navodnicima, budući da u Audiju pritom misle na autonomna vozila kod kojih će se ova tehnologija nuditi.

Audi

Takvi automobili otvaraju novo poglavlje kako u transportu tako i u vremenu koje provodimo dok nas automobil vozi. Jasno je kako će se proizvođači u takvoj budućnosti nadmetati u ponudi zabavnih sadržaja u vožnji budući da će samu vožnju odrađivati "stroj". To su shvatili u Audiju koji već sada razvija takav oblik zabave kako bi, kada za to dođe vrijeme, mogli biti lideri na području zabave unutar automobila. Više detalja bit će poznato nakon samog sajma, a u Audiju napominju kako će spomenutu tehnologiju predstaviti u luksuznoj limuzini (vjerojatno modificiranom Audiju A8).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:47