(NE)ZGODE SA RINGA

ODLIČNI REFLEKSI VLASNIKA PORSCHEA SPASILI STVAR: trenutak nepažnje vozača BMW-a E39 Serije 5 umalo rezultirao nesrećom!

 
 Youtube screenshot

Vožnja na jednoj od najpopularnijih staza na svijetu - kultnom Ringu može biti poprilično stresna, a to je na svojoj koži osjetio vlasnik ovog Porschea. Riječ je o iskusnom vozaču koji već duže vrijeme objavljuje snimke s Ringa, a na ovoj se nalazi za upravljačem novog Porschea 911 991.2 GT3 RS, dok se ispred njega nalazi još jedan gotovo identičan primjerak njemačke jurilice. Situacija se čini idiličnom - brza vožnja iza još jednog Porschea po Ringu mnogima je ostvarenje sna, no kao što možete vidjeti na videu (4:17 minuta), trenutak nepažnje vozača BMW-a E39 Serije 5 umalo je rezultirao nesrećom. Kako je vješti vozač Porschea izbjegao nalet na BMW pogledajte u videu:

Većina komentara na videu odnosi se na neopreznog vozača BMW-a, no neki su vozaču Porschea zamjerili to što je pretpostavio kako će ga BMW propustiti, što je pogrešno budući da je moguće da ga nije vidio. Jeste li kad bili na trkaćoj stazi i kakvo je vaše mišljenje o ovoj situaciji?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:29