KLUPSKA SCENA

OKUPLJANJE UZ DUNAV: članovi kluba Cuore sportivo Hrvatska skočili u Dalj

Prošle subote su se u Dalju, na samom istoku Hrvatske, okupili alfisti i priličan broj Alfa Romeo automobila pa je tako formiran najistočniji niz Alfa Romea u Hrvatskoj
 Foto Brle

Dalj je smješten uz Dunav, u općini Erdut, te u blizini ušća Drave u Dunav. Ima oko 4600 stanovnika i ove subote bio je centar okupljanja alfista u Hrvatskoj. CSHR bio je pokrovitelj još jednog uspješnog susreta ljubitelja marke Alfa Romeo, a naziv Slavonija se budi pokazao se punim pogotkom. Alfisti s oko 25 primjeraka Alfi različitih modela i godišta iz Hrvatske i susjedne Srbije posjetili su ovo mjesto na samom rubu naše države. Organizator je bio Goran Jović koji je inače rodom iz Dalja, ali živi i radi u Zagrebu. Zahvaljujući njegovom entuzijazmu, ali i onom lokalnih alfista, ideja o okupljanju u tom slavonskom mjestu postala je stvarnost. Tako su na parkingu uz park Arsenija Čarnojevića u Dalju brojni znatiželjnici ovog inače mirnog mjesta mogli razgledati skup Alfa Romeo automobila.

Foto Brle

Nakon upoznavanja i druženja uz razgledavanje automobila, kolona se uputila prema limanu – mjestu gdje Dunav čini daljsku krivinu, idealnu lokaciju za fotografiranje ove posebne zbirke automobila. Nakon dolaska do limana formiran je najistočniji niz Alfa Romea u Hrvatskoj, baš uz lijepi plavi Dunav. Alfisti su se družili uz svoje automobile, a priliku za samopromociju imale su i lokalne kokoši koje su veselo skakutale oko parkiranih Alfa Romea. Kolona je zatim krenula u kružni obilazak Dalja, a druženje je završilo uz zajednički ručak.

Foto Brle

Pokazali smo da postoji interes za okupljanjem alfista u Slavoniji i želimo povezati ljude i potaknuti ih na češće druženje. Slavonija više ne spava barem što se tiče domaćih alfista koji ovim putem pozivaju sve fanove talijanske marke kako bi se uključili u njihove buduće zajedničke skupove i akcije, a mi ćemo kao Auto klub i dalje pratiti i podržavati ovakve skupove i to svih domaćih entuzijasta vezanih uz klubove bilo koje marke automobila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:58