NIJE ZA VOLAN

OPĆA OPASNOST NA CESTI Jedan od najboljih nogometnih trenera svijeta najgori je vozač ikad. Do sada je napravio štete na autima od pola milijuna eura!

 
 Dave Thompson / PA Images / Prof

Nažalost nema mu pomoći... Briljantni nogometni strateg Pep Guardiola, jedan od najboljih trenera svijeta i trenutno menadžer "svijetloplavih" Manchester Cityja, od kada je u klubu uspio je razbiti ili oštetiti automobile u vrijednosti većoj od pola milijuna eura, uključujući i krivo utočeno gorivo - dizel u svoj benzinski Range Rover..

Nisu neke reference, pa čak ako u obzir uzmemo i "olakotnu okolnost" da se u Engleskoj vozi "pogrešnom" lijevom stranom.

Automobili koji su stradali dok je 49-godišnji menadžer sjedio za volanom su Mini Cooper (35.000 eura), Mercedes GLE (90.000 eura), Bentley GTX700 (230.000 eura) i Range Rover (170.000 eura), piše britanski The Sun.

BGUK_1307256 - ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED KINGDOM ** MANCHESTER, UNITED KINGDOM  - *EXCLUSIVE*  - Pep Guardiola has minor car bump at the Etihad Stadium after winning Community Shield 

A car went in to the the back of pep Guardiola’s friends car as they where leaving the Etihad Stadium but both parties laughed it off and drove away with no damage

Pictured: Pep Guardiola

BACKGRID UK 5 AUGUST 2018, Image: 381863358, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: iCelebTV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
iCelebTV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iz kluba su rekli za The Sun, "Pep je sjajan u mnogim stvarima, ali čini se da vožnja nije jedna od njih", te priznaju da je svaka njegova vožnja prava borba koja često završava s ponekim oštećenjem, pa makar i minimalnim poput onog koje je napravio na Nissanu Leafu.

The Sun

Usto, novinari Lu Martin i Pol Ballus koji su napisali "Pepov City: kako je stvarana supermomčad" također su se osvrnuli na njegov vozački antitalent.

Nažalost, Pepa prati reputacija lošeg vozača još od kada je bio trener Barcelone, a od kad je u Cityju promijenio je već četiri automobila...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:28