SERVIS IZ PAKLA

OSTAO U ŠOKU: Ostavio svoj Ford Focus RS na servisu, a nakon preuzimanja je pogledao snimku kamere. Evo što ga je dočekalo...

 
 Jalopnik

Vlasnik ovog Focusa RS iz SAD-a baš i nije imao najbolji tjedan. Iz Forda su ga pozvali u servis zbog opoziva vezanog uz problem s glavom motora. Ipak, salon je trebao sve riješiti o svom trošku i Karol Zwolinski je trebao izaći s osmjehom na licu. Ipak, kao da je imao nekakav predosjećaj – u svoj hot-hatch je stavio malu kameru na vjetrobransko staklo koja je zabilježila što se s njegovim limenim ljubimcem događalo u servisu. To se pokazalo dobrim potezom. Doduše – možda bi bilo bolje da to nije vidio, ali ovako će barem moći „utjerati” pravdu. Naime, otkrio je kako je jedan zaposlenik učio drugoga kako voziti auto s ručnim mjenjačem. Da, dobro ste pročitali – specijalci iz servisa mislili su kako je ovo odlična prilika za takvo što.

Prvo se čuje objašnjavanje iskusnijeg kolege u kojem mlađem suradniku objašnjava kvačilo i proces kretanja. Naravno, kako to obično biva kod početničkih vožnji, bilo je mnoštvo neuspjelih pokušaja kretanja...Karol je za Jalopnik izjavio kako je automobil bio u servisu 4 dana, a kada je pogledao na brojčanik i vidio da je ekipa iz servisa napravila 16 kilometara znao je da ga na kameri čeka snimka koju vjerojatno ne želi vidjeti. Tako je i bilo – pogledajte video:

Kada je snimku pokazao u servisu rekli su mu kako će razgovarati s voditeljem i javiti mu se povratno. To se nije dogodilo unatoč pozivima i mailovima koje im je slao te je stoga odlučio sve postaviti na YouTube. Priča je brzo osvanula na Jalopniku, a kako to obično biva, tada mu se javio salon koji mu je ponudio besplatno održavanje automobila u određenom periodu. Ipak, pitamo se želi li vlasnik opet povjeriti svoj automobil ovakvim majstorima?

Izvor: Jalopnik, Youtube

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:00