RENDER

PLOD MAŠTE RUSKOG DIZAJNERA: OVO JE BMW M7 TOURING, papreni karavan kojeg vjerojatno nikad nećemo vidjeti u proizvodnji!

 
 Aksyonov Nikita / Behance

Lijepo je maštati. A svoju maštu je u djelo pokušao provesti Aksyonov Nikita, dizajner iz Rusije koji je na društvenoj mreži Behance odlučio podijeliti svoju viziju BMW Serije 7 karavan, i to u paprenoj M varijanti. Naravno, gotovo je sigurno kako ovaj model nikad nećemo vidjeti na tržištu. Prije svega, Serija 7 nema karavansku izvedbu (niti će ju imati), a vrh ponude ne čini M7, već M760Li s V12 motorom (koji će, kada smo već kod toga, otići u povijest...).

Aksyonov Nikita / Behance

Ipak, autor je odlučio prikazati kako bi M7 Touring mogao izgledati. Prednji dio ostao je gotovo identičan novoj, redizajniranoj Sedmici, a osim redizajniranog odbojnika tu su i sjajno crni masivni bubrezi. Još impresivniji je stražnji dio s četiri nastavka ispušnog sustava (podsjećaju na one s M5 Competition modela) i horizontalnim povezanim LED svjetlima.

Aksyonov Nikita / Behance

Osim praktične karavanske izvedbe, ruski autor izradio je i rendere koji prikazuju coupe i kabrio izvedbu (iako je za takvo što zapravo BMW već ponudio nedavno predstavljenu Seriju 8 pa po nama isti baš i nemaju toliko smisla).

Aksyonov Nikita / Behance

Aksyonov Nikita / Behance

Ipak, čestitke autoru na trudu. Na kraju krajeva, tko zna, možda se kakva tuning kuća na kraju i odluči na ovakav nevjerojatan projekt. Dosad smo vidjeli i Teslu karavan (više detalja pročitajte ovdje), kao i Audi A8 u karavanskom izdanju, tako da nikad ne treba reći nikad...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:54