NIJE PRATILA NAVIGACIJU

POGREŠNO SKRETANJE JE KOŠTALO SLOBODE U ukradenom autu uhićena s 2,3 kg zlata i marihuanom: 'Prvi put vidim zlato i drogu, mislila sam da je auto moj'

 
 Twitter

Vozačica ukradenog automobila u kojem je pronađeno 2,3 kg zlatnih pločica u vrijednosti 130.000 dolara i vrećicu marihuane možda bi prošla neopaženo vozeći iz američke države Michigan u Kanadu.

Međutim u Kanadi je završila slučajno jer je pogrešno skrenula na most Blue Water sa šest traka pa ju je pri povratku u Sjedinjene Države na carini zaustavila policija.

Prema američkoj carinskoj službi, neimenovana vozačica je krivo skrenula i završila u Kanadi. Zatim se okrenula i morala je proći kroz carinu da bi ponovno ušla u Sjedinjene Države. Ovdje su stvari krenule loše po nju jer je sustav raspoznavanja registracija dojavio kako je vozilo prijavljeno kao ukradeno.

Po zaustavljanju je bez otpora privedena u pritvor, a službenici carine su tada pregledali ukradeno vozilo. Na njihovo iznenađenje, pronašli su 2,3 kg zlatnih pločica i više od 30 grama marihuane.

Vozačica, automobil, zlato i marihuana, predati su državnoj policiji u Michiganu, koja je pokrenula istragu u slučaju 43-godišnjakinje koja je do daljnjeg zadržana u pritvoru jer nije imala nikakvih opravdanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:01